Saturday, May 19, 2007

Μουσική Παιδεία και Αναζήτηση Πολιτισμικής Ταυτότητας, 29-06-2007

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, στις 29-06-2007, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης
Το 5ο Συνέδριο της "Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση με τίτλο Μουσική Παιδεία και Αναζήτηση Πολιτισμικής Ταυτότητας που συνδιοργανώνεται από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και την Ε.Ε.Μ.Ε., έχει σκοπό να φέρει σε επαφή όλους όσους ασχολούνται με τη μουσική εκπαίδευση και τη διδασκαλία της μουσικής σε όλες τις μορφές και σε όλες τις βαθμίδες και επίπεδα.
Στόχος του 5ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Μ.Ε. είναι ο γόνιμος προβληματισμός, η έκθεση και ανταλλαγή απόψεων, καθώς και η παρουσίαση ερευνητικών ευρημάτων και πρακτικών εφαρμογών τόσο στον ελλαδικό όσο και στο διεθνή χώρο. Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια, posters και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Κατά την τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Επίσημοι προσκεκλημένοι κεντρικοί ομιλητές του 5ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Μ.Ε. είναι οι καθηγητές David Elliott, Jere T. Humphreys και Lucy Green.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2007, στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα θα γίνει και ο εορτασμός για τα δέκα χρόνια λειτουργίας της ΕΕΜΕ. Επίσημες γλώσσες του συνεδρίου είναι η ελληνική και η αγγλική.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.eeme.gr ή στο 5thconference@eeme.gr

Αφίσα συνεδρίου

No comments: